„Diabły na kamieniu”

0
24

Najpierw jest idea, potem ciężka praca, następnie jeszcze więcej ciężkiej pracy, walka z diabelskimi klątwami i zwieńczenie w postaci wyczekiwanego efektu! Już dziś oddajemy w Państwa ręce kolejną publikację. Tym razem jest to rzecz absolutnie niebanalna, nietuzinkowa i dotykająca nauki przez największe „N”. Diabły na Kamieniu to dzieło wybitnego archeologia i prawdziwie interdyscyplinarnego badacza Waldemara Glińskiego, który postanowił zmierzyć się z fenomenem petroglifu z Kontrewersu, który do dziś można podziwiać w gminie Mniów przed tamtejszym urzędem gminy. Dwujęzyczne wydawnictwo, fantastyczna opowieść o mitach, legendach i badaniach naukowych.

Jesteśmy dumni, że nasza Fundacja mogła zwieńczyć to wspaniałe dzieło stając się jego wydawcą! Kameralna premiera książki odbyła się w gościnnych progach Pedagogicznej Wojewódzkiej Biblioteki w Kielcach, a zaszczycili nas wspaniali goście! Zachęcamy do lektury!